KBT-Rakennus Oy logo

Luotettavat kumppanit 
jotka olemme valinneet puolestasi

Luotettavia kumppaneita

Pesuhuoneessasi  on repsottava suihkuseinä tai elähtänyt laatoitus ottaa pahasti silmään. Kylppäristä loppuu tilat kesken tai kenties haluat suunnitella unelmiesi minikylpylän. Valitse Laattapisteeltä laadukkaat materiaalit kylpyhuoneremonttiisi ja tee arjestasi luksusta.

Kumppanimme Kosken Metalli Oy valmistaa laadukkaista materiaaleista teräs- ja alumiinituotteita, jotka ovat yrityksen oman kehitystyön tulosta ja hyödyllisyysmallisuojattuja. Tuotteet ovat kotimaista laatutyötä ja niille on myönnetty avainlipputunnus.

Putkityöurakoissamme apunamme toimii ammattimaisia putkityöasennuksia tekevä Putkityö Niemelä Oy, joka palvelee asiakkaita ripeästi, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Yritys pitää kiinni aikatauluista ja panostaa korkeatasoiseen työnjälkeen niin putki- kuin LVI-alan työtehtävissä.

Maanrakenannusurakoinnit ammattitaidolla hoitaa Maanrakennus J. Lindroos Oy. He toteuttavat vankalla kokemuksella urakat pienimmistä yksityisurakoista isompiin kokonaisurakoihin asti. Yritys kuuluu infrarakentamisen ammattilaisten toimiala- sekä työnantajaliittoon INFRA RY:hyn.

Sähkö-Äijät Oy on vuonna 1976 perustettu S1-ryhmän sähkö- ja teleasennuksiin erikoistunut yritys. Toimipisteet sijaitsevat Lempäälässä, Jämsässä ja Jyväskylässä. Sähkö-Äijät palvelee vuosikymmenien kokemuksella niin yleisiä kuin yksityisiäkin rakennuttajia.

Polygonin ydinliiketoimintaan kuuluu veden, tulen ja ilmaston aiheuttamien kiinteistövahinkojen hallinta ja korjaus. Yritys on maailmanlaajuinen asiantuntija kiinteistövahinkojen hallinnassa ja tarjoaa laajan valikoiman vahinkojen ennaltaehkäisemis-, hallinta- ja vähentämispalveluita.

Keittiömaailmalla on ylivoimaisen laajan valikoiman lisäksi vahvuus paikalliset olosuhteet hyvin tuntevissa kauppiaissa. Kalusteet valmistaa Novart, joka on Suomen suurin keittiökalustevalmistaja. Novart kuuluu Nobia-konserniin, joka on Euroopan suurin keittiöalan yritys.

Building Inspectors Oy