KBT-Rakennus Oy logo

KBT- Rakennus 
ota yhteyttä ja hanki luotettava kumppani

Miksi valita
KBT-Rakennus Oy

Yrityksemme on pääurakoija eli yhteistyöverkostomme kautta on mahdollista saada laajat ja monipuoliset korjausrakentamisen palvelut. Meillä on luja tahto laajentaa pääurakointiamme voimakkaasti ja meillä on suuri halu kasvattaa yhteistyöverkostoamme laajemmaksi ja kattavemmaksi.

Yrityksellä on resurssit urakoida suurien hankkeiden parissa ja toimia kokonaisvaltaisesti  koko toimitusketjun koordinaattorina sekä urakan haltijana. Rakennustyöt teemme kohteissamme pääosin omien luotettavien ja ammattitaitoisten työntekijöidemme toimesta. Työnjohtomme on aina helposti tavoitettavissa ja valmiina toimimaan.

Etsiessäsi ammattitaitosta rakentamisen ja remontoinnin  ammattilaista, jonka kanssa on turvallista toimia, me olemme juuri sinulle oikea valinta. Ekologinen lupauksemme rakentamisessa ja korjaustöissä perustuu asiantuntevaan suunniteluun ja  tarkkoihin laskelmiin. KBT-rakennuksen asiakkaat saavat kauttamme ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tuotteita, joissa elinkaarikustannukset ovat halpatuotteisiin nähden huomattavasti edullisempia. Meiltä onnistuu myös asiakkaan omiin tarpeisiin sopiva räätälöinti, jolla löydämme juuri sinun toiveisiin ja tarpeisiisi sopivan lopputuloksen.

KBT-rakennus tarjoaa yksityiskohtaiset laskelmat

Asiakaamme saavat  meiltä tarkkaan lasketun yksityiskohtaisen laskelman. Yhteenvedossa on selkeästi tehty materiaalien ja työn eritelty kustannuslaskelma.
Erittely tarjoaa arvion korjaus- ja huoltotoimenpiteistä sekä niiden mahdollisista  tulevaisuuden kustannuksista. Tämä antaa asiakkaillemme työkalun yhdistää remontteja, kun tulevaisuuskuva on selkeä. Esimerkiksi taloyhtiön putkiremontin suunnittelun yhteydessä voidaan tehdä  kattava energiainvestointiselvitys, jolla voi saada tuntuvaa säästöä.

Investointiselvitys antaa selkeän ja kattavan arvion, kuinka paljon säästöjä voi parhaimmillaan syntyä pelkästään ympäristövaikutuksissa sekä samalla rahallisesti viisaiden materiaalivalintojen avulla. Samalla asiakkaamme saavat arvion työn sekä materiaalien hiilijalanjäljestä. Rakentamisen ja korjauksen ylijäämämateriaali ja jäte siirretään jatkokäyttöön tai kierrätykseen, joten asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia materiaalikierrätyksestä. Me minimoimme urakoinnissamme syntyvän jätteen ja haitalliset ympäristövaikutukset.

Jätä tarjouspyyntö

Voit jättää meille tarjouspyynnön, tutustutua  meidän tiimiimme paremmin tai tutustua tuotteisiin ja tekemimme työkohteisiin verkkosivuillamme.

Töiden vastaanotto

Työnjohtaja Teppo Lampinen
040 480 6055
teppo.lampinen(at)kbt-rakennus.fi

Työnjohtaja Julius Järvinen
044 284 2846
julius.jarvinen(at)kbt-rakennus.fi

Mattotyöt Tomi Kirjavainen 
040 963 2057

Timanttityöt Henri Mäkinen 
040 246 5505

Urakkalaskenta / Toimitusjohtaja Keijo Bäcklund
045 121 0868
keijo.backlund(at)kbt-rakennus.fi

Ota yhteyttä