KBT-Rakennus Oy logo
Mattotyöt sertifikaatilla VTT
Mattotyöt sertifikaatilla (VTT)

Mattotyöt sertifikaatilla (VTT)

Asennamme ammattitaidolla sekä yksityisiin että julkisiin kohteisiin:

  • huonetilan matot
  • kostean tilan matot
  • muovi- ja vinyylilaatat
  • linoleumit
  • kokolattiamatot ja -laatat
  • kumimatot- ja laatat

Märkätila-asentajillemme on myönnetty VTT:n henkilösertifikaatit.

Märkätilan matot ja kylpyhuoneen matot ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä ratkaisuja kylpyhuoneen sisustamiseen. Laadukkaat märkätilan matot suojaavat kylpyhuonetta. Märkätilan maton etuja on sen siisteys ja helppo asentaminen.  Mattojen asentaminen märkätilaan on helpompaa ja edullisempaa kuin laatoitus.

Nykyään kylpyhuoneen mattoja on saatavana runsaasti erilaisilla moderneilla kuvioinneilla luonnollisia kivi- ja betonikuoseja, marmoria. Mallistosta löytyy myös kohokuvioitua, jonka ansiosta lattiassa on aidon materiaalin tuntu. Märkätilan matto on hyvä valinta silloin, kun haluat estää mahdolliset kosteusvahingot kylpyhuoneessa pitkällä aikavälillä.

Päällysteet saa asentaa märkätiloihin vain valtuutettu ammattilainen. Muista sopia asentajan kanssa kuosin asennussuunta.

Laatoitus on kova sana märkätiloissa ja jopa eräänlainen standardi, jota noudatetaan yhä kuuliaisesti. Toisin oli 70-luvulla, kun liimattavat muovimatot saatiin markkinoille. Niillä remonttimiehillä, jotka ovat joutuneet repimään entisaikojen huippupitävillä myrkkyliimoilla kiinnitettyjä mattoja kämmenen kokoisina palasina, on erityinen syy kokea vastareaktio muovipinnoitteita kohtaan.

Ajan ei tarvitse kullata muistoja, sillä modernit muovi- eli vinyylimatot, liimat ja asennustekniikat ovat nykyään toisella tasolla. Hyvä referenssi on se, että kovien kulutuskestävyysvaatimuksien julkisissa tiloissa muovimatto on edelleen yleisin lattiapinnoite.