KBT-Rakennus Oy logo
Vesivahinkosaneeraus
Vesivahinkosaneeraus

Vesivahinkosaneeraus

Vesivahinko tulee yleensä yllättäen. Olipa kyse sitten pienestä tai isosta vuodosta, voi mennä aikaa ennen kuin vahinko huomataan. Vahingot voivat olla laajojakin.

Huolehdimme vahingon kartoituksesta, kuivauksesta ja saneerauksesta kokonaisvaltaisesti yhdessä vakiintuneiden yhteistyökumppanien kanssa. Remontti lähtee käyntiin vahinkojen kartoituksella ja mittauksilla, jotka voidaan lähettää vakuutusyhtiölle tarpeen mukaan, sekä mahdollisilla purkutöillä.

Purun jälkeen kohde kuivataan perusteellisesti. Kuivauksen jälkeen kohde on valmis jälleenrakennettavaksi sinun toiveidesi mukaan.

Remontin vaiheet

Paikannus/Kartoitus: Paikannetaan vahingon aiheuttaja ja kartoitetaan vahingonlaajuus. Lisäksi on tärkeää poistaa vesivahingon aiheuttaja ja varmistua, ettei vesivahinko pääse toistumaan.

Purkutyöt: Puretaan mahdolliset vedestä vaurioituneet rakennusosat kartoitusraportin mukaisesti.

Kuivaus: Lattia- ja seinäeristeiden kuivaukseen käytettävä tekniikka on yksinkertainen: märän rakenteen läpi pyritään siirtämään mahdollisimman suuri määrä kuivaa ilmaa. Kuiva ilma johdetaan rakenteeseen suoraan kuivaimesta. Ilmavirtausten ohjaamiseksi rakenteisiin on ehkä porattava ilmanpoistoreikiä.

Jälkityöt: Kasataan rakenteet vahinkoa edeltävään tasoon nyky rakennusmääräykset huomioiden.