KBT-Rakennus Oy logo
Keittiöremontit
Keittiöremontit

Keittiöremontit

Toteutamme keittiöremonttisi sujuvasti ja huolella, oli tarpeesi kalusteiden ovien vaihto tai kokonaan uuden keittiön rakentaminen. Samalla on hyvä tarkastaa työtason ja laatikostojen mekanismien kunto.

Räätälöimme valmistajalta tilattavat tarkasti mitoitetut kokonaisuudet ja moderoimme tarvittaessa käsin rungot tilaan sopiviksi. Ammattitaitoinen asentajamme hoitaa asennustyöt.

Autamme luomaan toimivan kokonaisuuden, missä kaikki kalusteet sopivat yhteen. Palvelemme sinua kokonaisvaltaisesti alun suunnitteluvaiheesta aina viimeiseen silaukseen saakka.

Keittiöremontilla laatua asumiseen

Uudet materiaalit, kalusteet ja mekanismit ilahduttavat nuhjuisuuden poistuttua. Energiaa säästävät uudet kodinkoneet ovat hiljaisia ja helppokäyttöisiä. Ei enää pakastimen sulattamisia ja valurautalieden hinkkaamista puhtaaksi. Uudella induktioliedellä ruoka kypsyy nopeammin, ja kirkkaampi led-valaistus helpottaa ruoan esivalmisteluita ennen niin pimeässä keittiössä.

Milloin keittiö kannattaa uusia?

Keittiön uusiminen tulee ajankohtaiseksi, kun se alkaa näyttämään huonolta tai toiminnallisuus ei vastaa keittiön käyttäjien tarpeita. Keittiö on niin tärkeä osa kotia, että sen pitää miellyttää silmää ja olla toimiva. Keittiö onkin ensimmäinen asia, mikä kodissa kannattaa aina remontoida. Mikä parasta, keittiöremontti on nopea ja helppo toteuttaa.