KBT-Rakennus Oy logo
Julkisivujen saneeraukset ja remontit
Julkisivujen saneeraukset ja remontit

Julkisivujen saneeraukset ja remontit

Jokainen kiinteistö kaipaa elinkaarensa aikana julkisivun kohennusta. Hyvin toteutettu julkisivusaneeraus on kannattava investointi. Julkisivulla on myös tärkeä tehtävä, nimittäin rakennuksien suojaaminen ilmaston vaikutuksilta ja meluhaitoilta.

Oikealla tavalla toteutettu saneeraus on tärkeä asia rakennuksen kestävyyden sekä lämmityskulujen säästön kannalta. On olennaista, että saneeraus suoritetaan oikeilla rakennusmateriaaleilla ja vastaavien ohjeiden mukaisesti.

Kohteesta riippumatta suunnittelemme ja asennamme teille sopivan julkisivukokonaisuuden. Toteutuksia tehdään myös asiakkaan suunnitelmien pohjalta.

Julkisivusaneeraus pitää sisällään useita erillisiä, ja osittain myös valinnaisia, työvaiheita. Yleensä järkevintä – sekä taloudellisesti että rakenteellisesti – on suorittaa kokonaisvaltainen julkisivusaneeraus kerralla. Julkisivusaneeraus sisältää mm.

  • Ulkopinnoituksen uusinnan tai puhdistuksen
  • Julkisivumaalauksen eli ulkopinnoituksen maalauksen
  • Parvekkeiden uusimisen tai korjauksen
  • Parvekkeiden lasituksen
  • Ulkoikkunoiden kunnostuksen

Julkisivusaneeraus sään ehdoilla, talvellakin

Julkisivusaneerauksessa ja julkisivumaalauksessa on aina sääriski, ja töitä teemme osittain sään ehdoilla vuoden ympäri. Toisin kuin monesti luullaan, julkisivusaneeraus ja julkisivumaalaus on mahdollista toteuttaa myös talvella.