KBT-Rakennus Oy logo
Timanttityöt
Timanttityöt

Timanttityöt

Betonin ja kiventyöstöön tarkoitettu timanttityökalustomme on kattava, porauksiin piikkauksiin ja sahauksiin. Palvelemme yrityksiä, julkisen sektorin toimijoita sekä kotitalouksia. Saneeraus ja uudisrakentamiselle meidän työkalustolla ja tekijöillä työt luonnistuvat helposti.

Timanttiporaus

Porauskalustomme teräkoot ovat 10 mm aina 850 mm asti.

Monipuolinen kalusto takaa siistin lopputuloksen. Timanttiporalla reiät saadaan lattiaan, seinään ja kattoon. Porakoneet toimivat yksivaiheisella ja kolmivaiheisella virralla, kohteesta riippuen valitsemme oikean kaluston. Tehokas vesi-imuri takaa työn siisteyden.

Sahauskalusto on monipuolinen

Käsisahaus: Yksi- ja kolmivaihevirralla 17 cm syvyyteen. Polttomoottorikäsisahalla voidaan sahata sähköttömässä kohteessa 16 cm asti.

Holvisaha: Kolmivaihevirta, sahaussyvyys n. 30 cm, tarkoitettu lattioiden sahauksiin.

Kisko/seinäsaha: Kolmivaihevirta, sahaussyvyys n. 50 cm Kiskosaha on kiskolla kulkeva timanttisaha. Saha leikkaa suoraa saumaa seinään pultatun kiskon ansiosta. Kauko-ohjauksen johdosta sahaaja voi olla turvallisen välimatkan päässä sahasta. Kiskosahaa käytetään mm. ovi- ja ikkuna-aukkojen leikkaamiseen tai laajentamiseen kivirakenteisiin.

Vaijerisaha: Kolmivaihevirta, sahaussyvyyttä lähes rajattomasti. Vaijerisahaa käytetään seinien, holvien, pilareiden, palkkejen yms. leikkaamiseen.